Hyra ut din bostad

Hyr ut din lägenhet i andra hand

Företagslogi är en av de mest välrekommenderade aktörerna och förmedlar andrahandsbostäder till företag. Vi hjälper dig med allt från kontrakt till referenser och visning när du vill hyra ut din lägenhet eller villa i andra hand. Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster!

Stor efterfrågan

Våra kunder är allt från små företag till större bolag och institutioner som söker boende i andra hand till sina anställda. Hos oss kan du annonsera din lägenhet eller villa mot ett stort antal sökande och öka din möjlighet att hitta den hyresgäst som passar bäst just för dig.

Din trygghet i fokus

När du hyr ut din bostad i andra hand ska du självklart kunna känna sig trygg med den hyresgäst som flyttar in. Vi har ett flertal företag som återkommer regelbundet till oss för att hitta bra boende i Stockholm. Vår målsättning är att både du som hyresvärd och din hyresgäst ska få service i toppklass. Och vi strävar alltid efter att kontakten mellan er ska fungera på bästa sätt.

Registrera din bostad

Det är enkelt att hyra ut sin lägenhet eller villa genom oss på Företagslogi. Vi bokar tid för visning och hjälper till i alla delar av processen – allt från tecknande av hyreskontrakt till vilka regler som gäller vid andra hands uthyrning. Ring oss eller maila så berättar vi mer! Registrera din lägenhet eller villa genom att fylla i formuläret på hemsidan redan idag. Vid förmedling av villa debiterar vi en halv månadshyra plus moms. Vi kontaktar dig så snart vi fått en företagsanmälan på ditt objekt. Välkommen till Företagslogi i Stockholm!