Om oss

Företagslogi hjälper företag och institutioner att hitta logi i Stockholm till sina anställda. Oavsett om det gäller korttids- eller långtidsboende har vi ett stort urval av lägenheter att välja på. Vi har ett stort antal företag av olika storlek och med olika profil som våra kunder. Du som söker ett bra korttidsboende till dina anställda hittar enkelt ett stort antal objekt att välja på hos oss.

Men vi förmedlar även företagslogi i form av långtidsboende för medarbetare som ska vistas en längre tid i Stockholm. Vi utför alltid en selektiv sökning för er räkning enligt behov och önskemål. Fyll i behovsanalysen på hemsidan redan idag så kontaktar vi er med ett förslag på avtal.

Med kunden i fokus

Vår företagsservice är utformad för att ditt bostadssökande ska gå så smidigt som möjligt. Vi är med dig i hela processen från visning och sökning av bra företagslogi till själva kontraktet. Det är kostnadsfritt att söka bostad hos oss och betalning sker först vid förmedling av bostaden.

Fråga oss om utbudet för långtids- eller korttidsboende – vi hjälper dig att matcha dina önskemål med bästa tänkbara objekt.

Kontakta oss

Företagslogi är en registrerad bifirma till Bostad För Dig AB som har över tjugo års erfarenhet av förmedling av företagslogi. Vi har kunskapen och erfarenheten du behöver för att känna dig trygg när du hyr en företagslägenhet i Stockholm.

Kontakta oss gärna på telefon eller e-post för mer information om våra tjänster.

Välkommen till Företagslogi!