Företagsservice

Bostadsförmedling för företag

På Företagslogi finns ett stort urval av företagslägenheter för både korta och långa hyresperioder. Oavsett om du söker ett hus eller en mindre lägenhet centralt i Stockholm hittar du snabbt den bostad du behöver här!
Vi har lång erfarenhet av bostadsförmedling i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda bra hjälp i alla delar av processen kring ditt bostadssökande. Med företagsservice i toppklass och med din trygghet i fokus hjälper vi dig att hitta den bostad du söker.
På Företagslogi har vi ett stort utbud av företagslägenheter att välja på. Hos oss får ni snabbt tillgång till ett stort urval av objekt vilket gör det enkelt att hitta bostad utan att processen drar ut på tiden. Självklart hjälper vi er med att boka visning när det passar er och att skriva kontrakt när ni väl bestämt er.

Kostnadsfri tjänst för företag

Det är kostnadsfritt för företag att registrera sig och att söka bostad hos oss. Betalning sker först vid förmedling vilket gör det både enkelt och smidigt att använda våra tjänster och du behöver aldrig oroa dig för extra avgifter.
Fyll i företagsuppgifter och önskemål om bostad i formuläret på hemsidan. När vi fått din anmälan kontaktar vi dig med ett komplett uppdragsavtal och utför sedan sökningen efter era behov.

Välkommen till oss

Vi har hjälpt ett stort antal medarbetare i företag och institutioner att hitta bra företagslogi genom åren. Och vi hoppas såklart att också du ska hitta det du söker hos oss.

Välkommen till Företagslogi!

Som företagare eller anställd i en större verksamhet är det ont om "gott om tid". Behöver du dessutom en lägenhet i Stockholm inser man snabbt att det kräver mycket tid.

Företagslogi löser problemet!
Fyll i nedanstående behovsanalys/ansökan så kontaktar vi er snarast per telefon eller e-post med ett komplett uppdragsavtal. (Gäller under kontorstid).
Vi erbjuder följande företagsservice bestående av:
» Selektiv sökning enligt era önskemål.
» Bokar tid för visning när det passar er.
» Snabb access till sökta objekt.
» Skriver kontrakt.

OBS! Det är kostnadsfritt att registrera sig hos oss. Betalning enbart vid förmedling. Företagslogi hjälper medarbetare i företag och institutioner med bostad i Storstockholm under kortare och längre perioder. Vi förmedlar allt från mindre lägenheter till stora villor.

Vi är måna om att både uthyrare och hyresgäst får sina ärenden behandlade på bästa möjligt sätt. Bland våra kunder finns flera börsnoterade företag, men även små och medelstora företag.

Förmedlingspris inkl. hyresgaranti:
Vid förmedling utgår ett arvode om 1 månadshyra för objektet.
Mervärdeskatt tillkommer.
Minsta debitering är dock 7.900:- exklusive mervärdeskatt.

Provisionen förfaller till omgående betalning i samband med att hyressökanden, eller någon annan som anvisats av beställaren, och hyresvärden undertecknat hyresavtalet.

Företagslogi äger rätt till provision endast för de fall att uppdraget leder till att hyresavtal träffas mellan hyressökanden , eller någon annan som anvisats av beställaren, och hyresvärden.

Beställaren äger ej rätt att ingå hyresavtal avseende objekt som uppdragstagaren vidarebefordrat till beställaren

I priset ingår en förmedlingsavgift på 3.000:- Företagslogi är en en registrerad bifirma till Bostad För Dig AB, som har över 20 års erfarenhet av förmedling av bostäder.

Som kund hos Företagslogi så tillhandahåller vi med information och support för både uthyrare och hyresgäst både innan och under kontrakt/uthyrningstid. Vi hjälper till exempel till med frågor som berör bredband, el, städning m.m.

 
JAG HAR LÄST OCH GODKÄNNER VILLKOREN
 
FÖRETAGSUPPGIFTER
Företagsnamn*
Gatuadress*
E-post
Post nummer
Org nr*
Telefon*
Kontaktperson
HYRESSÖKANDE
Hyressökandes namn
Telefon
Mobil
E-post
Nationalitet
Befattning
Ålder
Antal barn
Husdjur *
Rökare *
ÖNSKEMÅL OM BOSTAD
Önskar antal rum *
Antal sovrum *
Minst antal KVM *
Typ *
Möblemang *
Område
Hyrestid från *
Hyrestid till
Tillsvidare
Maxhyra per månad *
Skriv in text och siffror!